• PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • PVC vloeren

PVC vloeren

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. U zoekt een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is de PVC vloer uitermate geschikt voor u! 

PVC vloeren combineren hoge kwaliteit met veel verschillende en verrassende dessins. Ieder stukje is uniek. Het totale effect van verschillende stukjes bepaalt het karakter van de vloer.

Kom langs in onze winkel en laat u adviseren over deze vloer. Dit moet u gezien hebben.

PVC vloeren zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.


Fabrikanten

Wineo

In ons pvc assortiment hebben wij de designvloeren van Wineo. De vloeren zijn tijdloos, maar hebben toch vaak een modern tintje. Plak en clickvloeren zijn leverbaar in lange, brede stroken, maar ook in korte, smalle stroken.

Green-Flor

Green-Flor heeft een uitgebreide collectie met pvc-vloeren. Naast een breed assortiment stroken, heeft Green-Flor ook een aantal tegels. Deze tegels kunnen ook gelegd worden met voegen.

Vivafloors

Vivafloors heeft een brede collectie met pvc stroken. De stroken kunnen ook worden gelegd met een voegstrip tussen de planken. De voegstrippen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een passende kleur bij de plank leverbaar is.

Project Floors

Project Floors levert niet alleen pvc voor projecten, maar heeft ook een Floors @ Home collectie. Deze vloeren hebben een slijtlaag van 0.30, 0.40 of 0.55 mm en zijn daardoor geschikt voor elk type huishouding.

Gerflor

Gerflor is leverancier van pvc, in twee slijtlagen, namelijk 0,30 en 0,55 mm. De leverancier heeft niet alleen plakvloeren, maar ook clickvloeren.

Forbo

Forbo is leverancier van marmoleum, linoleum, artoleum, vinyl en pvc. Marmoleum is gewalst in een marmermotief, linoleum in een lijnmotief en in artoleum zit een artistieke print. Het vinyl en pvc van Forbo is van hoogwaardige kwaliteit en is veelal verkrijgbaar in verschillende slijtlagen.

Douwes Dekker

Douwes Dekker levert pvc en laminaatvloeren. PVC-vloeren zijn leverbaar in click- en plakvarianten, voor ieder wat wils. Het laminaat is van goede kwaliteit en heeft verschillende segmenten, waarin vloeren leverbaar zijn.

Tarkett

Tarkett, is een bedrijf uit de Dessogroep. Tarkett is leverancier van PVC, laminaat, parket en vinyl. Tarkett is een innovatief bedrijf, die veel vernieuwingen levert binnen de vloerbedekking. Ook loopt Tarkett vaak voor op de mode, zodat er altijd een passend aanbod gedaan kan worden naar de mode.

Berry Alloc

Berry Alloc is leverancier op het gebied van parket, pvc en laminaat. PVC leveren zijn in de click- en plakversie, waarbij zowel keuze is uit planken en tegels. Laminaat is leverbaar in planken, zij hebben niet alleen de standaardmaten, maar ook extra lange en brede planken. De collectie parket heeft mooie designs en warme kleuren.

Quick-Step

Quick Step is in Nederland het bekendste merk op het gebied van laminaat. Met een mooie collectie hout en steen motieven van een hoogwaardige kwaliteit.

Therdex

Therdex wordt vanuit Japan geïmporteerd in Genemuiden. Een mooie collectie met drie soorten: BASIS, REGELMATIG en EXCLUSIEF.
De exclusief is voorzien van een register embossed laag. Deze laag zorg ervoor dat zelfs de nerf voelbaar is.

mFLOR

mFLOR is trendsetter in PVC vloeren. Door de ultra laag vluchtige organische stoffen is het een volledig recyclebare PVC vloer. De dikte van de slijtlagen is van 0.3 mm tot 0.55 mm.
De collectie begin bij een houtmotief en loopt door tot 3D vloeren. Toepasbaar van thuis tot en met intensief 24-uurs gebruik.

Ambiant

Ambiant uit Genemuiden een grote leverancier op het gebied van tapijt, vinyl, laminaat, PVC vloeren en deurmatten. Door het grote assortiment en de vele kleuren, kunnen de productgroepen allemaal met elkaar gecombineerd worden.

De Geus Tapijt en Gordijnen

Arent van Lierstraat 16
3297 AA Puttershoek
Hoeksche Waard
Tel. +31 (0)78 676 1359

Openingstijden

Ma: 09:00 - 17:30
Di: 09:00 - 17:30
Wo: 09:00 - 17:30
Do: 09:00 - 17:30
Vr: 09:00 - 17:30 / 18:30 - 20:30
Za: 09:00 - 16:00
  Van maandag t/m vrijdag zijn wij tussen 12:30 en 13:30 gesloten.

In verband met de feestdagen zijn wij 24, 25, 26 en 31 december en 1 januari gesloten.